Meny

VTI Fotball

Vinter camp 2017

​​​​​​FFO VINTER-CAMP 2017 for ALLE fra 1-7 klasse!

Vinter-camp 2017, 20 - 24 februar

Tradisjonen tro så blir det Vinter-Camp i vinterferien. I år går den av stabelen 20-24 februar. Vi holder dørene åpne fra 08:00-16:30 og prøver så langt vi kan å gi alle barna et variert opplegg gjennom hele uka. Vi har som mål å bruke campene til å bryte litt opp med "vanlig" FFO. Grunnen til at vi legger det opp slik er for å gi barna nødvendig stimuli til fysisk utvikling og mestring som igjen utvikler den psykiske utviklingen.

Tidligere år har vi hatt mellom 20-40 barn påmeldt hver enkelt dag gjennom uka så sannsynligheten for at barna har andre barn å spille på er stor. Om ikke tryggheten gjennom venner er tilstede ved start viser det seg at det er med på å skape nye vennskap på tvers av skoler, klassetrinn og kjønn.

Vi har denne gangen reservert Idrettsbygget 2 dager gjennom uka. Den ene dagen blir det aktivitet i gymsalene hvor vi har planer om å lage til ulike "hinderløyper" og andre fysiske aktiviteter samt å gjøre andre sporter som egner seg mer på denne typen underlag. Den andre dagen blir det en mer todeling. Da skal vi bade i svømmehallen. Dette er naturligvis frivillig og for de som ikke ønsker å bade kan være i gymsalen og drive med annen aktivitet der. Gruppene vil bli delt inn etter alder og svømmedyktighet og vi vil til en hver tid ha tilstrekkelig med ansatte i bassenget for å ivareta sikkerheten.

Det er kanskje vanskelig å tro det, men vi er faktisk inne i det de på fint kaller vinter- halvåret. Når jeg sitter å skriver det her og gradestokken viser 9,4 grader så kjenner jeg at jeg sliter litt med å forstå det selv. Uansett, OM (forhåpentligvis) det skulle komme snø så står vi superklare til å ta med barna på aktiviteter på Reset-skisenter eller Hornindal-skisenter om det skulle bli. I det siste tilfellet handler det litt om logistikk og det er litt vanskelig å planlegge før antall barn foreliger når fristen har gått ut, men vi vil komme med mer informasjon etter hvert.

reset

Ellers vil vi ta ting litt på sparket ut fra hva være har å by på. Vi har gode erfaringer med å gå på tur i skog og mark, lage til rebusløp på og rundt stadionområdet. Det vil bli aktiviteter i MØREhallen, men med en lagt større fokus på at barna selv kan velge hva de ønsker å gjøre osv. Etter hvert som vi nærmer oss campen og vi får tatt en vurdering på været vil det komme informasjon ut til alle foreldre.

camp tur

Foreløpig ukeplan Vinter-Camp 2017

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Aktivitet 1

Gymsal / Svømming

?

?

Idrettsbygg

?

Aktivitet 2

Svømming / Gymsal

?

?

MØREhall

?

Mat

Kjøttdeig & Spagetti

Havregrynsgrøt

Pølsesuppe

Pannekaker

Barnas valg

Utstyr

Innesko / Svømming

?

?

Innesko/Ute

?

Grilling FFO

Bilde 1:  Matmor Zozan står for menyen som blir servert i campen. Den er alltid variert og god, har sunt innhold og noen overraskelser på lur :)

camp mat

Bilde 2: Fredag bruker det å være barnas dag. Barna velger aktiviteter og mat og de er selv med å tilberede maten. Setter mye penger på at det blir pizza, hamburger eller taco :)

Frist for å melde seg på er mandag 6 februar. 

Påmeldingsskjema finner du her eller ved å bruke QR-koden under.

vinter-camp

Brakkebutikken

Kvalitetsklubb

Generalsponsor

Sparebank 1

Hovudsponsor

Bygg 1
Rotevatn
NOG
Tussa
Aurstad
Stamina

Hovudsponsor

Intersport
VoldaMaskin
Brunvoll
Statoil
KIWI

Støttespelarar

Møbelringen
Gillen AS
Mesterhus

Meny