Meny

VTI Fotball

Påske-Camp 2017

FFO PÅSKE-CAMP 2017 for ALLE fra 1-7 klasse!

​​​​​​FFO PÅSKE-CAMP 2017 for ALLE fra 1-7 klasse!

Påske-camp 10.April-12.April.


Påmeldingsskjema

Tradisjonen tru blir det Påske-camp i starten av påskeferien. I år går den av stabelen 10-12 April. Vi held dørene åpne fra 08:00-16:30. Vi har som mål å bruke campane til å bryte litt opp med "vanleg" FFO. Grunnen til at vi legg det opp slik er for å gi barna nødvendig stimuli til fysisk utvikling og meistring som igjen utviklar den psykiske utviklingen.

Tidligare år har vi hatt mellom 20-40 barn påmeldt kvar enkelt dag gjennom uka så sannsynligheita for at barna har andre barn å spille på er stor. Om ikkje tryggheita gjennom vennar er tilstades ved start viser det seg at det er med på å skape nye vennskap på tvers av skoler, klassetrinn og kjønn.

Vi har denne gangen reservert Idrettsbygget mandag. Her vil vi dele gruppa i to, der den eine gruppa er i bassenget før mat og den andre er inne på idrettsbygget, så byttar vi etter mat. Dette er naturligvis frivillig og for dei som ikkje ynskjer å bade kan være i gymsalen og drive med anna aktivitet der. Gruppene vil bli delt inn etter alder og svømmedyktigheit og vi vil til ei kvar tid ha tilstrekkelig med ansatte i bassenget for å ivareta sikkerheita.

OM (forhåpentligvis) det skulle komme snø så står vi superklare til å ta med barna på aktiviteter på Reset-skisenter eller Hornindal-skisenter om det skulle bli. I det siste tilfellet handler det litt om logistikk og det er litt vanskelig å planlegge før vi ser antall barn når fristen er gått ut og været, men vi vil komme med meir informasjon etter kvart.

reset

DagarAktivitetMat
​Måndag​Bading/Idrettsbygget
​Tysdag
​Påskeharens rebusløp og andre overraskingar
​OnsdagBarnas valg​​Barnas valg


Bilde 1: Matmor Zozan står for menyen som blir servert i campen. Den er alltid variert og god, har sunt innhold og noen overraskelser på lur :)

camp mat

idrettsbygget

Bilde 2: Her på idrettsbygget i Volda vil vi ta med barna på bading Måndagen. 

Brakkebutikken

Kvalitetsklubb

Generalsponsor

Sparebank 1

Hovudsponsor

Bygg 1
Rotevatn
NOG
Tussa
Aurstad
Stamina

Hovudsponsor

Intersport
VoldaMaskin
Brunvoll
Statoil
KIWI

Støttespelarar

Møbelringen
Gillen AS
Mesterhus

Meny