Meny

VTI Fotball

Sommer-Camp August 2017

Sommer-Camp August Dag 4

Når man driver med høydetrening og de røde blodlegemene flommer i kroppen er det bra å komme seg nærmest vannskorpen og få fult utbytte av høydeoppholdet...vi bestemte oss for å utforske litt og ble tipset om å dra til Sæbø for lek og moro i fjæra!

For en fantastisk plass, for en natur og for noen muligheter man har i nærområdet. Det gikk i fisking, leting i fjæra etter ​krabber og andre levende organismer, bading og soling. Vi har mange barn som er nye på FFO for året, både førsteklassinger, men også andre- og tredje-klassinger, det gjør det litt mer spennende for usikkerheten kan fort ta et barn i nye omgivelser og med nye folk å forholde seg til. Dette merker vi veldig lite eller ingenting til og grunnen er enkel; de andre barna er ekstremt flinke til å inkludere og ta seg av nye. Slenger også denne gangen med noen bilder og jeg vil på det sterkeste anbefale Sæbø og den flotte stranden og det godemed grill- og aktivitet-området rett over veien STRÅLENDE!

001

02

003

04

05

06

07

08

09

10

11

12

mat 1

mat 6

mat 2

Editmat 3

mat 4

mat 5

dessert 1

dessert 2

natur 1

vennskap

natur 2

Sommer-Camp August Dag 3

​Dagens aktivitet: Tur i skog og mark. Etter å ha holdt på med diverse camper og ulike turer i skog og mark i noen år var det på tide å utvide horisonten litt mtp turmål. Vi tok dermed turen til Langemyra og videre innover skogen mot Høgetua. Målet med turen var å plukke bær, se om vi kunne finne kantarell og leke. Plukke blåbær var ingen problem, skogen var full og bærene ble brukt både til å spise, grille og ansiktsmaling(!). Kantarell var det lite å finne så vi fikk ikke stekt det og spist, men vi får prøve det ved en senere anledning...lek og morro...?...for en aktivitet, kreativiteten fikk testet seg og barna gikk inn og ut av rolleleker, inn og ut av grupper og aktivitetsnivået var høyt. "Elv" og vann hjelper veldig plasser :)

sko i myr 1

sko i myr 2

mathea og jentene

jentene på tur

guttene på broen

fred pinne elv

dealing bær 1

dealing bær 1

fredrik 1

guttene på broen 2

bålsjæfene

bålsjæf

bålsjæf 2

blåbærguttene

blåbærgutten

blåtunger

panorama


Sommer-Camp August Dag 2

Dagen starten som den bruker, barna ankommer stadion en etter en og aktivitetsnivå øker suksessivt. Når klokken ble 10 var alle på plass og forberedelsene til sykkeltur kunne begynne. 25 uvitende barn var på vei til Mork, som for noen var en kort tur, mens for andre føltes som til verdens ende, men for en innsats! Alle som en kom seg frem og tilbake. For noen var dette første tur etter å ha fjernet støttehjulene eller aller første tur på helt ny sykkel! Vi er superimponert over vilje, trøkk og innsats alle barna la ned i dag i tillegg til måten de gjennomførte turen, viste respekt og de eldste som måtte vente litt var eksemplariske! 😅 💪 🍲 🚴​

Image6

Grunnleggende trafikkopplæring som syklist er på sin plass! En læringsvillig gjeng lytter og viser nødvendig hensyn i trafikken.

Image-1

Litt justeringer av lufttrykk og seter må til for den optimale sykkelopplevelsen.

Image-11

Turen til Mork skole gikk som en drøm etter litt justering :)

Image-23png

Den alltid så gode pølsesuppen og brød ble servert av Zozan ved ankomst :) mmmmm

Image-4-kopi

Bilde med mat i munnen kan også være morsomt :)

Image-333

Stolt 1 klassing etter å fullføre turen til Mork med et gedigent smil om munnen (fullførte maten også) :)

Image-5

Litt kjeks og vann etter mat hører med på tur! Denne gjengen særs fornøyd da Zozan var i det gavmilde hjørnet. he-he

Image-2

Herjing og "venning" i det flotte klatrestativet på Mork (energi har vi nok av i denne gjengen)

Image

På vei hjem...litt "offroad" i grøften hører med. Skal sies at det var 1-2 mindre uhell og fall på sykkelen. Det er langt innenfor​

Brakkebutikken

Kvalitetsklubb

Generalsponsor

Sparebank 1

Hovudsponsor

Bygg 1
Rotevatn
NOG
Tussa
Aurstad
Stamina

Hovudsponsor

Intersport
VoldaMaskin
Brunvoll
Statoil
KIWI

Støttespelarar

Møbelringen
Gillen AS
Mesterhus

Meny